KONTTO - ACCOUNTING THE RIGHT WAYDosarul Prețurilor de Transfer

Soluții Contabile Inovative pentru Afacerea Dumneavoastră

Dosarul prețurilor de transfer, obligatoriu pentru documentarea tranzacțiilor între entități afiliate conform principiului valorii de piață, a fost introdus în legislația fiscală românească din 2008. Din 2016, contribuabilii mari sunt obligați să întocmească anual acest dosar, în timp ce IMM-urile doar la solicitarea unui inspector fiscal.

Importanța acestui dosar a crescut odată cu implementarea Directivelor de supra-transparență din 2018, precum raportarea țintită pentru fiecare țară (CbCR) și, din 2020-2021, raportarea aranjamentelor transfrontaliere (DAC6). Aceste reglementări permit administrației fiscale să acceseze informații detaliate, facilitând interogările specifice despre tranzacțiile intra-grup.

Conform legislației din România, contribuabilii care desfăsoară tranzacții intra-grup materiale au obligația de a pregăti dosarul prețurilor de transfer anual.
Restul contribuabililor au obligația de a pregati dosarul prețurilor de transfer doar la solicitarea autorităților fiscale.

Absența sau neprezentarea în termen a dosarului prețurilor de transfer conferă autorităților fiscale posibilitatea de a face ajustări de prețuri de transfer care ulterior pot fi greu sau uneori chiar imposibil de contestat.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
KONTTO - ACCOUNTING. THE RIGHT WAY

Servicii
Contabile complete

KONTTO vă oferă servicii de contabilitate adaptate și personalizate afacerii pe care o conduceți. Apelați cu încredere la specialiștii KONTTO!

Împreună vom gasi cele mai bune soluții fiscale, care să vă avantajeze pe toate planurile. Firma de contabilitate KONTTO vă pune la dispoziție specialiști în vederea optimizării fiscale a afacerii dumneavoastră.

Servicii de contabilitate adaptate și personalizate afacerii tale.
Specialiștii pentru activități de înființare, modificare sau lichidare firme.
Soluții complete resurse umane, calcule salariale, întocmire și asistență în administrarea personalului dumneavoastră.
Fii la curent cu schimbarile fiscale și maximizează potențialul afacerilor tale.
Servicii de expertiză contabilă extrajudiciară.
Evaluări independente a managementului riscului, controlului și proceselor de conducere a acestuia.
Obtineți performanțe pozitive cu ajutorul unei firme de contabilitate specializate.
Asistenta in pregatirea dosarului preturilor de transfer.
TESTIMONIALE

Câteva cuvinte
de la clienții noștri

Colaborăm cu firma de contabilitate de mai mulți ani și nu am putea fi mai mulțumiți. Serviciile lor precise și atenția la detalii ne-au asigurat că suntem mereu în conformitate cu legislația fiscală.

Cornel P.

Echipa Kontto ne-a ajutat să intelegem complexitatea aspectelor financiare. Rapoartele lor detaliate ne-au dat încredere în luarea deciziilor strategice corecte pentru noi.

Mioara R.

Serviciile de contabilitate au adus o valoare reală afacerii mele. Am economisit timp și energie, știind că cifrele noastre sunt gestionate cu profesionalism și integritate si am pus accentual pe activitatea de baza a firmei.

Cristiana C.

Kontto a fost partenerul nostru de încredere în toate aspectele financiare. Recomand. O echipa foarte bine pregatita.

Paul P.

Am apreciat expertiza și răbdarea cu care am primit raspuns întrebărilor mele contabile. Au explicat totul în termeni simpli, făcând procesul să pară mai ușor.

Viorica A.

Kontto ne-a oferit servicii personalizate, adaptate nevoilor noastre specifice. Cu ajutorul lor, am avut mereu control asupra situației financiare. Au fost mereu punctuali și cu ochii pe detalii.

Ciprian A.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
Adresa
Calea Chișinăului, nr. 45
Etaj 1, Camera 1-5
Ne găsiți și online
Pe următoarele platforme de social media
KONTTOAdresa
Calea Chișinăului, nr. 45
Etaj 1, Camera 1-5
ContactTelefoane
Prezentă OnlineNe găsiți și online
Pe următoarele platforme de social media

© 2024 • KONTTO – Servicii Financiar – Contabile Iași
Toate drepturile rezervate

© 2024 • KONTTO – Servicii Financiar – Contabile Iași. Toate drepturile rezervate.