KONTTO - ACCOUNTING THE RIGHT WAYServicii
Consultanță Fiscală

Soluții Contabile Inovative pentru Afacerea Dumneavoastră

Consultanța fiscală oferita de KONTTO este mai mult decât o simplă asistență. Este un parteneriat dedicat succesului dvs. Cu o înțelegere profundă a legislației fiscale actuale și viitoare, echipa noastră de experți vă oferă soluții personalizate pentru a optimiza sarcinile fiscale și pentru a vă ghida prin labirintul regulilor fiscale.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
KONTTO - ACCOUNTING. THE RIGHT WAY

Consultanță
Fiscală

Oferim consultanță fiscală cuprinzătoare, inclusiv pentru impozite directe (impozit pe profit, retenție la sursă, taxe locale) și indirecte (TVA, accize, taxe vamale).

Asigurăm consiliere privind reglementările fiscale și contabile specifice afacerii dvs., inclusiv aspecte legate de impozitul pe profit, sedii permanente și reprezentare fiscală.

Serviciile noastre includ consultanță pentru impozitul pe venit, contribuții sociale, planificare fiscală internațională, precum și facilități fiscale pentru investiții și repatrierea profitului.

Vă sprijinim în dialogul cu autoritățile fiscale române pentru rezolvarea diverselor probleme fiscale, înregistrarea pentru regimuri fiscale speciale, obținerea de certificate fiscale, și oferim consultanță pentru fuziuni, achiziții, divizări, precum și pentru prețuri de transfer.

De asemenea, vă informăm despre directivele UE privind impozitarea directă.

KONTTO - ACCOUNTING. THE RIGHT WAY

Asistență
Fiscală

Oferim suport extins în elaborarea și depunerea cererilor pentru rambursarea creanțelor fiscale, asigurând că fiecare pas este executat cu precizie și conformitate. Specialiștii noștri dezvoltă strategii fiscale personalizate, adaptând soluții legale și alternative care se potrivesc cu specificul unic al fiecărei companii, pentru a maximiza eficiența fiscală și conformitatea.

Asistența noastră este de neînlocuit în timpul inspecțiilor fiscale, fie că sunt anunțate sau surprinzătoare, oferind ghidare și sprijin pentru a naviga prin complexitățile acestor procese. Suntem alături de compania dvs. pentru a asigura o abordare strategică și pentru a minimiza impactul potențial negativ al acestor controale.

De asemenea, oferim evaluări aprofundate și opinii detaliate privind diverse aspecte fiscale, care sunt de un interes major pentru afacerea pe care o desfășurați. Aceasta include interpretarea legislației fiscale în contextul particular al afacerii dvs., identificarea de oportunități de economisire fiscală, și oferirea de recomandări pentru structurarea eficientă a sarcinilor fiscale.

Echipa noastră se angajează să vă ofere nu doar asistență, ci și un parteneriat strategic pentru a naviga prin peisajul fiscal în continuă schimbare, asigurând că afacerea dvs. rămâne în conformitate cu legislația fiscală actuală și profită de orice avantaje fiscale aplicabile.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
KONTTO - ACCOUNTING. THE RIGHT WAY

Servicii
Contabile complete

KONTTO vă oferă servicii de contabilitate adaptate și personalizate afacerii pe care o conduceți. Apelați cu încredere la specialiștii KONTTO!

Împreună vom gasi cele mai bune soluții fiscale, care să vă avantajeze pe toate planurile. Firma de contabilitate KONTTO vă pune la dispoziție specialiști în vederea optimizării fiscale a afacerii dumneavoastră.

Servicii de contabilitate adaptate și personalizate afacerii tale.
Specialiștii pentru activități de înființare, modificare sau lichidare firme.
Soluții complete resurse umane, calcule salariale, întocmire și asistență în administrarea personalului dumneavoastră.
Fii la curent cu schimbarile fiscale și maximizează potențialul afacerilor tale.
Servicii de expertiză contabilă extrajudiciară.
Evaluări independente a managementului riscului, controlului și proceselor de conducere a acestuia.
Obtineți performanțe pozitive cu ajutorul unei firme de contabilitate specializate.
Asistenta in pregatirea dosarului preturilor de transfer.
TESTIMONIALE

Câteva cuvinte
de la clienții noștri

Colaborăm cu firma de contabilitate de mai mulți ani și nu am putea fi mai mulțumiți. Serviciile lor precise și atenția la detalii ne-au asigurat că suntem mereu în conformitate cu legislația fiscală.

Cornel P.

Echipa Kontto ne-a ajutat să intelegem complexitatea aspectelor financiare. Rapoartele lor detaliate ne-au dat încredere în luarea deciziilor strategice corecte pentru noi.

Mioara R.

Serviciile de contabilitate au adus o valoare reală afacerii mele. Am economisit timp și energie, știind că cifrele noastre sunt gestionate cu profesionalism și integritate si am pus accentual pe activitatea de baza a firmei.

Cristiana C.

Kontto a fost partenerul nostru de încredere în toate aspectele financiare. Recomand. O echipa foarte bine pregatita.

Paul P.

Am apreciat expertiza și răbdarea cu care am primit raspuns întrebărilor mele contabile. Au explicat totul în termeni simpli, făcând procesul să pară mai ușor.

Viorica A.

Kontto ne-a oferit servicii personalizate, adaptate nevoilor noastre specifice. Cu ajutorul lor, am avut mereu control asupra situației financiare. Au fost mereu punctuali și cu ochii pe detalii.

Ciprian A.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
Adresa
Calea Chișinăului, nr. 45
Etaj 1, Camera 1-5
Ne găsiți și online
Pe următoarele platforme de social media
KONTTOAdresa
Calea Chișinăului, nr. 45
Etaj 1, Camera 1-5
ContactTelefoane
Prezentă OnlineNe găsiți și online
Pe următoarele platforme de social media

© 2024 • KONTTO – Servicii Financiar – Contabile Iași
Toate drepturile rezervate

© 2024 • KONTTO – Servicii Financiar – Contabile Iași. Toate drepturile rezervate.