KONTTO - ACCOUNTING THE RIGHT WAYResurse Umane și Salarizare

Soluții Contabile Inovative pentru Afacerea Dumneavoastră

Oferim o gamă completă de servicii contabile, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. De la gestiunea eficientă a stocurilor până la întocmirea situațiilor financiare și depunerea declarațiilor fiscale, suntem aici pentru a asigura conformitatea și eficiența contabilității dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști experimentați utilizează cele mai noi tehnologii și practici contabile pentru a vă oferi rezultate de încredere și de calitate superioară

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Eliberare
Documente

Serviciul nostru include întocmirea și eliberarea adeverințelor necesare la încetarea angajării, cum ar fi adeverințe de vechime, de șomaj și fișe de lichidare. De asemenea, ne ocupăm de întocmirea și eliberarea adeverințelor solicitate de angajați, precum cele pentru bănci, adeverințe de salariat, adeverințe pentru Casa de Asigurări de Sănătate și alte documente justificative.

Relația
cu Autoritățile

Menținerea relației cu autoritățile statului sau furnizori diverși.

Reprezentarea în comunicarea cu autoritățile de stat, pe bază de procură.

Înregistrarea contractelor individuale de muncă noi, a actelor adiționale și încetarea angajaților în registrul electronic de evidentă a salariaților (REVISAL).

Posibilitatea de a administra lunar comenzile și distribuirea tichetelor de masă, tichetelor cadou, tichetelor de cresă.

Asistență
la Control

Oferim gestionarea relațiilor cu autoritățile specifice, cum ar fi ITM, Casa de Pensii, Casa de Sănătate etc., și menținem evidența dosarelor de personal. Activitățile noastre includ colectarea și revizuirea informațiilor necesare pentru elaborarea statelor de plată. De asemenea, ne ocupăm de redactarea și înregistrarea contractelor de muncă în Revisal, asigurând conformitatea cu legislația muncii.

Calcul
Salarii

Oferim un serviciu complet de procesare a salarizării, incluzând verificarea pontajului lunar și validarea datelor din certificatele de concediu medical și cererile de concediu de odihnă.

Calculăm indemnizațiile pentru concedii și drepturile de concediu neefectuate, inclusiv indemnizațiile de concediu medical. Gestionăm bonusurile, sporurile, și alte beneficii salariale, precum și modificările legate de drepturile angajaților.

Asigurăm conformitatea cu deducerile fiscale și pensii, generăm statele de plată, centralizatoarele fiscale, declarațiile D112 și anexele aferente. Finalizăm cu generarea și transmiterea fluturașilor de salarii și organizarea plăților salariale.

Întocmire
Documente

Serviciul nostru cuprinde întocmirea ordinelor de plată și introducerea lor prin sistemul online banking, precum și întocmirea și transmiterea electronică a declarațiilor fiscale către autorități.

Gestionăm întocmirea registrului electronic de personal (Revisal), contractelor de muncă, actelor adiționale, deciziilor și altor documente relevante. Asigurăm întocmirea documentelor necesare la încheierea, modificarea sau încetarea contractului de muncă, precum și adeverințele de venit și sănătate.

Oferim revizuirea și pregătirea contractelor de muncă, inclusiv acte adiționale și decizii. Oferim asistență completă pentru redactarea clauzelor, regulamentelor interne și a fișelor de post.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
KONTTO - ACCOUNTING. THE RIGHT WAY

Servicii
Contabile complete

KONTTO vă oferă servicii de contabilitate adaptate și personalizate afacerii pe care o conduceți. Apelați cu încredere la specialiștii KONTTO!

Împreună vom gasi cele mai bune soluții fiscale, care să vă avantajeze pe toate planurile. Firma de contabilitate KONTTO vă pune la dispoziție specialiști în vederea optimizării fiscale a afacerii dumneavoastră.

Servicii de contabilitate adaptate și personalizate afacerii tale.
Specialiștii pentru activități de înființare, modificare sau lichidare firme.
Soluții complete resurse umane, calcule salariale, întocmire și asistență în administrarea personalului dumneavoastră.
Fii la curent cu schimbarile fiscale și maximizează potențialul afacerilor tale.
Servicii de expertiză contabilă extrajudiciară.
Evaluări independente a managementului riscului, controlului și proceselor de conducere a acestuia.
Obtineți performanțe pozitive cu ajutorul unei firme de contabilitate specializate.
Asistenta in pregatirea dosarului preturilor de transfer.
TESTIMONIALE

Câteva cuvinte
de la clienții noștri

Colaborăm cu firma de contabilitate de mai mulți ani și nu am putea fi mai mulțumiți. Serviciile lor precise și atenția la detalii ne-au asigurat că suntem mereu în conformitate cu legislația fiscală.

Cornel P.

Echipa Kontto ne-a ajutat să intelegem complexitatea aspectelor financiare. Rapoartele lor detaliate ne-au dat încredere în luarea deciziilor strategice corecte pentru noi.

Mioara R.

Serviciile de contabilitate au adus o valoare reală afacerii mele. Am economisit timp și energie, știind că cifrele noastre sunt gestionate cu profesionalism și integritate si am pus accentual pe activitatea de baza a firmei.

Cristiana C.

Kontto a fost partenerul nostru de încredere în toate aspectele financiare. Recomand. O echipa foarte bine pregatita.

Paul P.

Am apreciat expertiza și răbdarea cu care am primit raspuns întrebărilor mele contabile. Au explicat totul în termeni simpli, făcând procesul să pară mai ușor.

Viorica A.

Kontto ne-a oferit servicii personalizate, adaptate nevoilor noastre specifice. Cu ajutorul lor, am avut mereu control asupra situației financiare. Au fost mereu punctuali și cu ochii pe detalii.

Ciprian A.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
Adresa
Calea Chișinăului, nr. 45
Etaj 1, Camera 1-5
Ne găsiți și online
Pe următoarele platforme de social media
KONTTOAdresa
Calea Chișinăului, nr. 45
Etaj 1, Camera 1-5
ContactTelefoane
Prezentă OnlineNe găsiți și online
Pe următoarele platforme de social media

© 2024 • KONTTO – Servicii Financiar – Contabile Iași
Toate drepturile rezervate

© 2024 • KONTTO – Servicii Financiar – Contabile Iași. Toate drepturile rezervate.